Tipuri de masaj si beneficii asupra sanatatii tale

Beneficiile masajului:
Masajul clasic încetinește și corectează procesul de îmbătrânire, crește longevitatea, normalizează somnul și metabolismul la nivelul pielii și activitățile tuturor organelor interne, elimină fenomenele stagnante din organism și chiar îmbunătățește vederea.

Efectul său global se datorează faptului că, în procesul masajului se stimulează punctele biologice active situate pe întreaga suprafață a pielii, și prin ele – organele interne și întregul corp. Acest efect este util și pentru piele, pătrunzând în porii pielii, uleiul o înmoaie și o face mai elastică.

Masajul este considerat una dintre cele mai vechi terapii, fiind constituit dintr-o prelucrare metodica normala a partilor moi ale organismului in scop fiziologic sau curativ profilactic. Tehnicile de masaj clasic suedez practicate cu maestrie au efecte deosebit de benefice asupra sanatatii, conditiei fizice si aspectului general al corpului pacientilor de orice varsta.

1. Masaj de relaxare/revitalizant:
Datorita sensibilitatii la atingere, cel mai intins organ al nostru, pielea are rolul cel mai important in cadrul masajului. Ea este senzorul influentelor multiple din afara asupra noastra.
La acest masaj va puteti lasa corpul sa pluteasca. Cum? Combinatia dintre amestecurile de uleiuri eterice si mixajul diferitelor tipuri de masaj va va induce o stare de relaxare profunda, obtinand astfel, dupa o lunga zi istovitoare, energie si vitalitate.

2. Masaj anticelulitic/de slabire:
Celulita este depunerea de grasime in anumite regiuni ale corpului. Printre cauzele celulitei se numara: excesul de foliculina, unele boli digestive sau nervoase, deformari ale coloanei vertrebrale, consum excesiv de medicamente diuretice, un sistem limfatic ce lucreaza defectuos pe fondul unei dereglari hormonale.
Influentele masajului asupra organismului se explica in buna masura prin actiunea directa, mai ales cand procedeele folosite actioneaza asupra straturilor superficiale ale corpului. In acest fel se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui si a limfei in vasele periferice. Citeste mai multe …

3. Masaj terapeutic:
Terapia de indreptare a coxalelor prin masaj si presopunctura;

Din cauza dislocarii coxalelor, coloana vertebrala curbata apasa pe nervi si produce perturbari ale functiilor muschilor, articulatiilor, viscerelor. Dizlocarea coxalelor este principala cauza a durerilor de sold si umar, a bolilor organelor interne s.a.
Terapia de indreptare prin masaj si presopunctura este o metoda de tratament pentru indreptarea oaselor.

ICON1

PRODUSE NATURISTE

Suplimente naturiste de la Cheia Sanatatii.

logo 2

SERVICII MEDICALE

Centrul Medical ofera tratamente naturiste…

logo 2

CONTACT

Aflati mai multe despre produsele si servciile noastre.