Tipuri de masaj si beneficii asupra sanatatii tale

Beneficiile masajului facial:

  • Stimulează circulația sângelui;
  • Ajută la tratarea acneei;
  • Minimizează pungile de sub ochi;
  • Combate stresul;

Cercetările arată că masajul corporal este util pentru circulație, același lucru fiind valabil și pentru cel facial. O circulație îmbunătățită la nivelul feței înseamnă că celulele primesc oxigen și nutrimente, iar fața ta va începe să strălucească de sănătate.

Ochi umflați și dungi închise la culoare? Cauzate de stres, lipsa de somn sau înaintarea în vârstă, cearcănele și pungile de sub ochi sunt probleme cu care fiecare dintre noi se confruntă într-un moment sau altul. Acestea se formează de multe ori pentru că pielea din jurul ochilor reține apă. Prin masajul regulat al feței, poți scăpa de excesul de fluid din zona respectivă și aspectul pielii din jurul ochilor se va îmbunătăți simțitor.

Ritmul agitat al vieții ne împiedică de multe ori să ne relaxăm corespunzător. De multe ori, stresul lasă urme nu doar la interior, ci și pe fețele noastre. Fără să ne dăm seama, strângem din dinți și ne contractăm mușchii faciali, pomenindu-ne uneori chiar cu dureri la nivelul feței. În acest caz, masajul ajută atât la detensionarea fizică, precum și la cea psihică. Pentru a spori efectul antistres, măcar o dată pe săptămână pregătește-ți o baie caldă de relaxare, pune-ți un prosop sub cap și masează-ți fața. Se pare că aceste masaje ajută și la eliminarea durerilor de cap care ne însoțesc de multe ori în perioadele stresante.

ICON1

PRODUSE NATURISTE

Suplimente naturiste de la Cheia Sanatatii.

logo 2

SERVICII MEDICALE

Centrul Medical ofera tratamente naturiste…

logo 2

CONTACT

Aflati mai multe despre produsele si servciile noastre.