Afla pe loc starea sanatatii tale prin biorezonanta magnetica!

Testarea organismului cu ajutorul noului aparatului METATRON reprezinta cea mai moderna si rapida metoda de diagnosticare fara durere, efecte adverse si fara stres!

Tratamentul prin biorezonanta magnetica este o metoda noninvaziva, ce ofera posibilitatea evaluarii intregului corp uman prin captarea si interpretarea vibratiei energetice a acestuia.
Astfel, metoda ofera rezultate mult mai complexe decat medicina clasica intrucat face o analiza la nivel celular si nu la nivel de tesut, dar mai mult de atat, scaneaza nu doar corpul fizic, ci si corpurile energetic, emotional si spiritual.

Spre deosebire de medicina clasica, evaluarea organismului prin biorezonanta magnetica nu se rezuma la a pune un diagnostic, ci ii ofera medicului informatii complexe despre functionarea intregului angrenaj al corpului uman, inclusiv cauzele care stau la baza diferitelor afectiuni cat si un tratament perfect compatibil cu particularitatile specifice fiecarui pacient.

Intrucat este o metoda noninvaziva (nu bombardeaza organismul cu diverse unde energetice, ci doar capteaza energia transmisa de corpul uman), biorezonanta magnetica este aplicabila si ofera rezultate uimitoare pe toate segmentele de varsta, de la varstnici pana la bebelusi.
Afla pe loc starea sanatatii tale prin biorezonanta magnetica.!

DESPRE APARATUL METATRON:
Aparatul de biorezonanta face o scanare la nivelul celular folosind parametrii de rezonanta magnetica puse pe 36 de analize determinand starea de sanatate a omului… si peste 100 de teste a starii organizmului. Valorile analizei nu corespund valorilor de laborator, doar determina starea.

PREIA REZONANTA CAMPULUI MAGNETIC AL CELULELOR DIN ORGANISM!!!

METATRON ne ofera o diagnosticare de 99,99% exacta si fara erori!!
Tehnologie avansata de ultima ora fara efecte adverse!

In urma diagnosticarii cu Metatron oferim consultanta medicala si tratament cu suplimente naturiste de la firma CHEIA SANATATII cu rezultate foarte bune de 100 % vindecatoare!!!

ICON1

PRODUSE NATURISTE

Suplimente naturiste de la Cheia Sanatatii.

logo 2

SERVICII MEDICALE

Centrul Medical ofera tratamente naturiste…

logo 2

CONTACT

Aflati mai multe despre produsele si servciile noastre.