MODALITATE DE PLATA

1. PLATA CU CARDUL

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).
Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.
Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.
Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele sanatatedivina .

MODALITATE DE LIVRARE

Fan Courier

Costul transportului este de 30 lei in aprox. 3 zile lucratoare.

Plata kilometrilor suplimentari (livrari in afara ariei de acoperire a firmei de curierat rapid) este suportata de catre client.

RETURNARE

Consumatorul are dreptul de a returna produsele in termen de 14 zile, costul transportului fiind suportat de catre client, fara penalitati si fara invocarea unui motiv anume, iar banii vor fi returnati in 15 zile, in cazul platilor ramburs. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului. Se va restitui doar suma produselor returnate.
Rugam inainte de a returna produsele sa ne anuntati telefonic sau prin e-mail, produsele vor fi expediate cu acelasi curierat cu care noi lucram.

NU vor fi acceptate produsele cu ambalaj rupt, desigilate, fara ambalaj .

Returnarea banilor se va face in contul bancar specificat in notificarea prealabila prin e-mail sau telefonic.

Pentru orice alte detalii ne puteti suna la 0758 507 695 sau prin e-mail la [email protected]